Perfectionistisch in de goede zin van het woord

Wij kijken vooruit en denken mee. Wij laten bij voorkeur niets aan het toeval over. Wanneer u kiest voor de innovatieve Vision oplossingen van SAC bent u dan ook gegarandeerd van een oplossing die zich best laat typeren als de garantie voor constante kwaliteit. Dit doen we op basis van jarenlange ervaring en hoge mate van kennis die wij in onze Vision oplossingen steken. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van de knowhow en producten van een groot aantal aanbieders op het gebied van Vision technologie, camerasystemen en sensoren. Daarmee garanderen wij u altijd de toegang tot de beste toepassingen specifiek voor uw product of proces.

Eigen Visionlab

Complexe vraagstukken vergen vaak een stapsgewijze aanpak. Onderzoek vormt dan ook een belangrijke basis voor de uiteindelijke oplossing. Voor onderzoek heeft SAC-Nederland een eigen Visionlab met een groot aantal bijzondere belichtingen, lenzen en speciale applicaties die permanent ter beschikking staan voor uw onderzoek. Een goed doordacht advies, snel, vakkundig en onderbouwd is wat de relaties van SAC wordt geboden.

Wat is Vision technologie?

Vision technologie, of Machine Vision staat voor cameratechniek in automatisering of productielijnen die producten of processen op een geavanceerde wijze monitoren en controleren.

In de praktijk betekent dit dat een product of te meten procesgrootheid wordt gekarakteriseerd middels een camerabeeld dat vervolgens wordt getoetst aan standaardbeelden of voor-ingestelde grootheden. Hierdoor kan het systeem bepalen of de producten, verpakkingen of processen voldoen aan de vooraf gestelde kwaliteitseisen. 

Waarom Vision technologie?

Het grote voordeel is de garantie van constante uitgangskwaliteit bij lage kosten. Maar er is meer. Zero defect kan door Machine Vision gegarandeerd worden, ook voor productieprocessen die niet foutloos kunnen lopen.

Wat is de meerwaarde van SAC?

Naast de brede kennis waar het gaat om Vision technologie en het brede netwerk aan gespecialiseerde partners staat de werkwijze van SAC ook synoniem voor een pragmatische aanpak. De innovatieve oplossingen van SAC zijn direct toepasbaar in de praktijk, omdat ze afgestemd zijn op de specifieke wensen en eisen die het productieproces kenmerkt. 

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op