Controle op mensenwerk

Voor de inspectie van delen gebruikt in he farmaceutische industrie heeft SAC software welke voldoet aan de hiervoor gestelde normen vanuit de FDA. Bijzonder is het pillen inspectiesysteem dat wordt ingezet om de medicijn veiligheid te verhogen in de te verstrekken receptuur. Het pillen inspectiesysteem wordt als module op de markt gebracht en gebruikt in apotheek systemen. SAC bouwt in veel gevallen ook de hardware rond de inspectiesystemen.
 

Voor de controle op correcte vulling van pillenzakjes in apotheeksystemen heeft SAC een pillenschouwsysteem ontwikkeld. Van elke pil wordt tijdens het schouwen een digitale handtekening genomen die wordt vergeleken met de handtekeningen van de pillen die volgens recept in het zakje aanwezig zouden moeten zijn. Elke dag worden zo enkele miljoenen zakjes met pillen gecontroleerd voordat ze naar de patiënten gaan.

Rigit Needle shields zijn de kapjes voor het opbergen van de gebruikte injectienaalden. Direct bij de productie in de spuitgietmachine worden de produkten gecontroleerd door middel van een Vision systeem. Op deze wijze kan men een zero defect kwaliteit leveren waardoor de gebruiker nooit met het ongemak van een niet goed passend kapje wordt geconfronteerd.

Flip-off kapjes voor medicijn flesjes 

Het flip-offkapje voor medicijnflesjes wordt over de hele wereld in zeer grote hoeveelheden gebruikt. SAC heeft een park aan geïnstalleerde Vision inspectiesystemen voor deze kapjes bij haar klanten wereldwijd en levert zelf de complete flip-off sealproductiemachine met Vision inspectie

De Trimtec producten van een bekende fabrikant in pharmaceutische componenten worden met behulp van een Vision systeem gecontroleerd op productiefouten in de productsamenstelling. De seal alsook de kap zelf wordt gecontroleerd. De Vision systemen van SAC voor deze machines worden in Europa en in het verre oosten gebruikt. Ook hier is zero defect via 100% productinspectie het pad dat gevolgd wordt met betrekking tot de strenge kwaliteitsrealisatie.

Rubber stoppen voor bloed- en medicijnbuisjes worden door middel van Vision systemen direct in de productiemachine geïnspecteerd. Zo wordt zero defect productkwaliteit gerealiseerd met 100% productinspectie. 

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op