Kwaliteit die gedrukt staat

Zowel voor de componenten in deze industrie gebruikt als voor bedrukte objecten heeft SAC Vision oplossingen. Bedrukking van knoppen voor automotive producten en verificatie van geprinte stickers voor gebruik in food en automotive zijn veel voorkomende toepassingsgebieden. Met microscantechniek worden de druppels in het printresultaat zichtbaar gemaakt.

Channel block machine

Voor een fabrikant van industriële printmachines in het zuiden van Nederland is een Vision inspectiemachine gebouwd om de inktkanalen in de printkop te controleren. Met behulp van lijnscan techniek en lichtwisseling werden fouten in de producten opgespoord. SAC heeft een complete inspectiemachine turnkey geleverd. 

Deze precisiecomponent wordt in de printindustrie gebruikt voor het bladeren in een papierstapel. De vormnauwkeurigheid van de component is van groot belang voor de goede werking. Daarom wordt de vorm op een groot aantal punten gemeten voordat het product toegepast kan worden in de printmachine.

Voor een Duitse fabrikant van railcomponenten in E-kasten is een printopdruk inspectiemachine gebouwd. Alle kabelnummers op de plastic houders worden voor een project specifiek gedrukt. De kwaliteit van de opdruk en de kleur van de houder worden 100% geïnspecteerd alvorens de nummers naar de klant gaan.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op